• Graphenstone committed with the environment, sport, society and local economy
    Graphenstone
    BETROKKENHEID
    Corporate Social Responsibility

VERANTWOORDELIJK VOOR ONZE OMGEVING, SOCIALE EN ECONOMISCHE.

Omgeving

We gebruiken alleen schone grondstoffen en gerecycled materiaal, daarmee voldoen we niet alleen aan internationaal recht en richtlijnen, maar gaan we een stap verder door bewustwording te genereren voor klimaatverandering, CO2-uitstoot, luchtvervuiling en het gebruik van organische grondstoffen.


Sport

Graphenstone sponsort verschillende plaatselijke en provinciaalse sportverenigingen ( voetbal en wielrennen etc.) om beweging te promoten als een normaal onderdeel van ons leven.

Maatschappelijke en lokale betrokkenheid

Graphenstone voorziet derde wereldlanden van essentiële Product, zoals voedsel, zonnepanelen, gereedschap, elektrische hulpmiddelen en machines, kleding, schoeisel, medische apparatuur, schoolvoorzieningen, speelgoed etc. In 2017 hebben we een bijdrage geleverd aan 24.000 kg goederen die zijn verstuurd aan Malawi.

Omdat we naast “geen afval” geloven in “geen uitval” en integratie van personeel zeer belangrijk vinden hebben we meer dan 10 werknemers in dienst met een beperking die deel uitmaken van AVAIN "Asociación Visueña de Ayuda por la Integración".

Graphenstone levert een bijdrage aan de lokale economie door drukwerk, organiseren van evenementen, catering, fotografie, vervoer etc. uit te besteden aan de plaatselijke MKB bedrijven.